Buddy to buddy Wageningen

10 november 2023

Buddy to Buddy koppelt vluchtelingen en hun stadsgenoten aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses. Dit doen we op verschillende locaties door heel Nederland, zo ook in Wageningen. Het matchingstraject bij Buddy to Buddy bestaat uit een matchingsronde van vier maanden waarbij buddy’s met elkaar optrekken. Gedurende de vier maanden ondernemen de buddy’s wekelijks een leuke activiteit samen. Hiermee willen we sociale isolatie onder vluchtelingen tegengaan en de betrokkenheid onder hun Nederlandse stadsgenoten vergroten.

Op   10 november  starten we weer met een nieuwe buddyronde. We zijn op zoek naar enthousiaste buddy’s die het leuk vinden om activiteiten te ondernemen met een vluchteling op basis van gedeelde interesses. Meer informatie kun je vinden op onze website:

Buddy to Buddy Wageningen

Direct inschrijven voor het Buddy to Buddy programma kan door een persoonlijk profiel in te vullen op de inschrijfpagina.

Je bent ook van harte uitgenodigd om naar de informatieavond te komen op   10 november  van 19:30 tot 20: 30 bij Thuis Wageningen (Stationsstraat 32).

Deze ronde start op   17 november   met een feestelijke matchingsavond, daarover later meer!”

0 reacties