Elkaar helpen
sociaal en in geloof

Een luisterend oor, een rots in de branding en biddend betrokken. De mensen van het Pastoraal Team (pastor betekent herder) staan klaar voor mensen met (geloofs)vragen en zorgen. De dominee vult dit team aan, evenals de contacten met professionele begeleiding.

Gedeelde smart..

Soms helpt het al enorm als je je verhaal deelt met een ander. De mensen van het Pastoraal Team gaan graag in gesprek met mensen die psychische zorgen en vragen hebben. Of met mensen die aspecten van geloven lastig vinden.

Daarnaast is het Pastoraal Team ook betrokken bij de kringen. Op de kringen wordt ‘lief en leed’ gedeeld en zijn de gemeenteleden elkaar tot steun. Het Pastoraal Team staat klaar als mensen graag meer steun of een luisterend oor kunnen gebruiken. Samen kun je ook de stap maken om te onderzoeken of professionele hulp op zijn plaats is.

Ministry Team

Er is ook de mogelijkheid om voor je te laten bidden. Het Ministry Team doet dat graag . Leden van het Ministry Team staan klaar om te bidden met mensen na afloop van een samenkomst. Een andere vorm is de gebedsmand vóór in de kerk. Een (anoniem) briefje met gebedspunten in deze mand en het team zal een week lang voor jou bidden.