Marriage Course

Een goede stabiele relatie met je partner heeft een positieve invloed op jou en je omgeving. Maar een goede relatie goed houden gaat niet vanzelf. Voor mensen die dit herkennen is er de Marriage Course. 

Werk aan je relatie!

Staat jouw relatie soms onder druk? Of lijkt het je goed om belangrijke levensprincipes te leren die jou en je partner helpen verder naar elkaar toe te groeien? Besteed dan een weekend van je leven aan deze cursus!

De cursus gaat uit van christelijke principes, maar is ook prima te volgen voor niet-christenen.

Volgende cursus:

Wanneer de volgende cursus start is nog niet bekend en is afhankelijk van de aanmeldingen.

Heeft u interesse?
Laat het ons weten!

 

Neem eens de tijd…

Tijdens een weekend (van vrijdagavond tot zondagmiddag) bieden we een cursus aan die op een laagdrempelige manier de mogelijkheid geeft om in alle rust, met z’n tweeën, over een aantal relatie-gerelateerde onderwerpen door te praten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan communiceren, conflicten oplossen, ouders en schoonouders, onderlinge verschillen, seks, etc.

Elk onderwerp wordt eerst kort ingeleid d.m.v. een kort praatje en/of een video. Na de inleiding bespreek je met je partner (privé dus) het onderwerp aan de hand van een aantal opdrachten.

Uiteraard zal er ruim de gelegenheid zijn om te genieten van de omgeving, een goede wandeling, een lekkere maaltijd of een knus avondje bijpraten.