Mission Possible, Oekraine, winter 2022/2023

27 oktober 2022

Onderstaand een oproep van de christelijke hulporganisatie Mission Possible

Odessa, Oekraïne
In de stad Odessa heeft Mission Possible al tientallen jaren ervaren medewerkers aan het werk. Ook nu, in tijden van oorlog, gaat het werk door. Juist nu groeit de hulpvraag heel hard. Momenteel zijn er zeven vaste medewerkers in de Oekraine.  Zij worden ondersteund door vrijwilligers van o.a. de lokale kerk ter plaatse.  Het team werkt o.a. met een sociaal werker, een pedagoog en een psycholoog.

Evangelisatie
De focus van het werk in Oekraïne is Evangeliseren. Met praktische hulp laten we de liefde van de Here Jezus zien aan de mensen die we bezoeken. Zo werken we aan onze opdracht uit Mattheus 25. Dit doen we met name bij de gezinnen die het al moeilijk hebben. Via de sociale dienst ter plaatse hebben we lijsten met adressen van mensen die het al zwaar hebben.

Lokale hulpverlening 
De goederen die we nodig hebben kopen we, via lokale contacten, ter plaatse. Zo vermijden we hoge transport- en invoerkosten. We hopen en bidden dat we voldoende financiële middelen mogen ontvangen om het werk goed uit te voeren.

Meehelpen kan! Bid voor het werk van Mission Possible in de Oekraïne. Als je wilt kun je ook een gift overmaken op NL07 RABO 0158 0454 24 o.v.v. Oekraïne winter of via een Tikkie. Meer informatie is te lezen op www.missionpossible.nl

0 reacties