Introductieavonden voor nieuwe leden, 14 en 27 februari @ Ons Huis

2 februari 2024

Beste gemeenteleden.
Samen met Dick organiseer ik weer twee introductieavonden. De nieuwe leden hebben de onderstaande mail in hun mailbox ontvangen, mocht je het gemist hebben of mochten wij jouw mail-adres gemist hebben, bij deze alsnog het bericht en van harte welkom om aan te sluiten op 14 en 27 februari.

Beste nieuwe en bijna nieuwe gemeenteleden,
De NGK Wageningen is afgelopen jaren gezegend met een groot aantal nieuwe leden. Binnen de kerkenraad hebben we het plan opgevat om weer een serie van twee introductieavonden te organiseren voor de leden die vanaf eind 2022 lid zijn geworden van de NGK Wageningen en voor diegene die interesse heeft om lid te worden. Het doel van deze twee avonden is om te informeren over de gemeente en haar visie, uit te leggen hoe de gemeente is opgebouwd en in welke initiatieven we meedoen, maar ook om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen. Deze twee avonden zijn geen duplicaten maar zijn aanvullend. Graag ontmoeten we je op beide avonden, maar mocht je maar één van de avonden kunnen dan is dat geen probleem.

We hebben woensdag 14 en dinsdag 27 februari gepland voor de avonden. Beide avonden zullen in Ons Huis zijn en beginnen om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.45.

Graag horen we of je aanwezig kan zijn via het formulier, bereikbaar via deze link.

Voor vragen over deze avonden of ideeën, laat ze achter in het formulier of stuur ons gerust een bericht via de mail. Alvast bedankt voor jullie reacties en een hartelijke groet,
Dick Lagewaard en Reinier Veldman

0 reacties