In gesprek over Vrede op aarde (boek Stefan Paas)

3 januari 2024

Dit najaar verscheen het boek Vrede op aarde. Over heil en redding in deze tijd van Stefan Paas. In dit boek staat de vraag centraal hoe we in onze tijd en samenleving kunnen spreken over heil en redding. Hoe krijgen die woorden zeggingskracht, krijgen ze betekenis in onze samenleving? De afgelopen weken hoorde ik van een paar gemeenteleden dat ze het boek ook in huis hebben. Voor mijn werk aan de Theologische Universiteit Utrecht organiseer ik de komende weken een aantal webinars met Stefan Paas over het boek, dus ik duik er komende weken lekker in. Lees je het boek ook en zou je het waardevol vinden om er eens met gemeenteleden over in gesprek te gaan? Stuur me dan een e-mail (margrietwesters@gmail.com) of app. Dan plannen we met de lezers een geschikt moment. Dick Lagewaard en ik zijn in ieder geval van de partij. Hartelijke groet, Margriet Westers

0 reacties