Inschrijven diensten

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor het bijwonen van onze diensten op zondagen om 10.00 in Ons Huis. Omdat er maximaal ruimte is voor 65 bezoekers is inschrijven verplicht. U kunt onze diensten ook online meekijken.

Gebruik onderstaand formulier om u zelf en/of anderen aan te melden voor onze zondagse diensten. Wanneer u verkoudheidsklachten of koorts heeft, of een huisgenoot met koorts/benauwdheid/corona kunt u de dienst niet bijwonen. Er is een gebruiksplan opgesteld voor de diensten en andere gemeentelijke activiteiten. 

 

  • Voor de diensten in Ons Huis kunnen maximaal 65 personen zich inschrijven. Dit is exclusief de kinderen tot 11 jaar die direct naar de oppas of kindernevendienst gaan.
  • Hieronder ziet u het aantal aanmeldingen per zondag. Zorg ervoor dat het maximum aantal van 65 met uw aanmelding niet wordt overschreden. Is het aantal aanmeldingen rood gekleurd? Meld u zich dan niet meer aan voor die dienst.

Controle inschrijving
Scroll na het versturen van het formulier naar boven, dan ziet u de bevestiging van uw inschrijving.

Heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact op met Sebastian Huizer. Uiterlijk de zaterdag voor de dienst ontvangt u van Sebastian een bevestiging van uw aanmelding.